Μενού
Οικολογικό κρασί και Βιολογική καλλιέργεια Αμπέλου (Γ' έκδοση)

 Βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων των Εκδόσεων Σταμούλη, 210- 52 38 305, ή στείλτε email στο sales@stamoulis.gr.
Για ηλεκτρονικές παραγγελίες επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο: www.stamoulis.gr